Uncategorized

3 tips for god bilpleie

0

Riktig bilpleie er essensielt for bilens levetid. Jevnlig og god bilpleie kan potensielt spare deg masse i kostbare reparasjoner i fremtiden. Den gode nyheten er at du kan gjøre det meste av bilpleien på egenhånd. Nedenfor er 3 tips for god bilpleie.

1. Gjør deg kjent med bilens instruksjonsbok

Hver bil har en instruksjonsbok. Den ligger som regel i hanskerommet, om du ikke finner den klarer du nok å finne en elektronisk versjon på internett. Ut ifra bilens instruksjonsbok kan se hvordan bilen vedlikeholdes.

2. Skift olje og filter

Olje er som bilens blod. Det smører og holder motoren gående. Om du glemmer å skifte bilens olje kan det føre til store skader på bilen. Du kan sjekke bilens instruksjonsbok hvor ofte du bør skifte olje på bilen.

3. Sjekk dekkene med jevne mellomrom

Dekkene må ha riktig luftrykk for å gjøre jobben sin effektivt. Du vet sikkert hvordan du fyller luft i dekkene. Det du kanskje ikke vet er hva som er riktig lufttrykk. Informasjonen om riktig luftrykk kan du også finne i bilens instruksjonsbok. Når du først skal fylle luft på dekkene er det også en god idé å sjekke om reservedekket også har riktig lufttrykk.

Er du på utkikk etter produkter til komplett bilpleie eller reservedeler?

For et stort utvalg av billakk, bildeler og renseprodukter kan du besøke billigbilpleie.no. Billigbilpleie.no har kvalitetsprodukter til lave kostnader. De har med en 15 års erfaring med bilbransjen, samt e-handel, og er det ledene stedet for å handle produkter for komplett bilpleie.

Deres erfaring med innkjøp av reservedeler til biler gjør at de kan tilby varer til opptil 50% billigere priser en tilsvarende reservedeler ville kostet hos forhandleren. Utover det har det har de også et stort utvalg bilpleieprodukter som motorolje, vinterprodukter, tilbehør og utstyr til bilen innvendig og utvendig. Finn ut mer på billigbilpleie.no.

Kjøpe nytt kjøkken: En enkel guide for nybegynnere

Previous article

Det du trenger å vite før du kjøper LED belysning

Next article

You may also like