Kontor

Alle bedrifter er unike

0

Blekkskriveren som alternativ for en liten bedrift

Det er helt sikkert mange bedrifter som tenker at man «må» investere i en laserskriver. Det stemmer selvfølgelig at laserskriveren har mange fordeler, spesielt for bedrifter eller privatpersoner som skriver ut relativt mye hver måned. Samtidig finnes det uten tvil en plass for blekkskrivere på et mindre kontor.

Som hovedregel vil selvfølgelig en bedrift skrive ut mer enn de fleste privatpersoner. Samtidig er det ikke mulig å plassere alle bedrifter i samme bås, og det er helt åpenbart forskjeller mellom et enkeltmannsforetak og et stort konsern. Dessuten finnes det store forskjeller mellom bransjer, innenfor noen områder er det mer nødvendig med en rekke utskrifter.

For en bedrift som er tilnærmet helt digital, noe som ikke er vanskelig å se for seg, kan det da faktisk være nok med en enkel blekkskriver. Da er behovet for noen utskrifter hver måned dekket, samtidig som det ikke er nødvendig med noen store investeringer. For å spare noen ekstra kroner er det også mulig å velge de rimeligste patronene fra aktører som Inkpro.no, da unngår man å betale overpris for originalt blekk i de vanlige butikkene.

Likviditet og kostnadskontroll er ekstremt viktig for bedrifter som er i en oppstartsfase. Blekkskrivere er definitivt den billigste inngangsbilletten når det gjelder å skrive ut enkle dokumenter. Høye faste kostnader kan raskt bli en utfordring for et lite selskap med begrenset omsetning og likviditet, og det er derfor fornuftig å spare der det er mulig.

En blekkskriver trenger ikke å koste mange hundrelapper, og hvis man er nøye med å spare penger på blekkpatroner så vil driftskostnadene hver måned også bli lave. Hvis behovet forandrer seg etter kort tid, da er det enkelt å oppgradere til for eksempel en laserskriver. På den måten binder man ikke unødvendig mye kapital i utstyr til kontoret.

Bli med i en lang tradisjon

Previous article

Gjør hverdagen så enkel som mulig med gode hvitevarer

Next article

You may also like

More in Kontor