Uncategorized

De beste kjøleskapene til små og mellomstore bedrifter

0

Annonce

Mange norske organisasjoner har gjennom 2020 og 2021 i stor grad praktisert hjemmekontor, og det gjelder også mange små og mellomstore bedrifter. I begynnelsen av 2022 er det mange ansatte som er på vei tilbake til kontoret, og kanskje er det på tide med en oppgradering av spiserommet?

Både eksisterende og fremtidige ansatte forventer gode lunsjordninger

Mange bedrifter trekker frem gode lunsjordninger i annonser med ledige stillinger, og det er ikke rart. De fleste norske arbeidstakere har bare en kort halvtimes lunsjpause, men denne korte pausen har mye å si for hvordan arbeidsdagen egentlig oppleves. En god og sunn lunsj kan være avgjørende for både humør og produktivitet i andre halvdel av arbeidstiden.

Dessuten har lunsjordninger selvfølgelig også en verdi i kroner og øre, i hvert fall hvis lunsjen subsidieres av arbeidsgiver. Det er viktig å være klar over grensene for når en slik ordning vil utløse skatt, men ordningene er relativt generøse.

Kjøleskap i skjæringspunktet mellom privat- og bedriftsmarkedet

Kjøleskap har i utgangspunktet en svært enkel funksjon – å holde mat og drikke ved en gitt temperatur. Likevel finnes det utrolig mange å velge mellom, klikk her for en sammenligning av noen svært gode alternativer. Det finnes selvfølgelig forskjeller når det gjelder for eksempel kapasitet, byggekvalitet og materialer, men et kjøleskap tiltenkt privatmarkedet vil også passe godt inn på mange pauserom.

Det vil vanligvis være fornuftig å velge et kjøleskap i en litt høyere prisklasse til pauserommet hos en liten til mellomstor bedrift, men det er selvfølgelig avhengig av antall ansatte. I noen tilfeller vil et kjøleskap utsettes for mer slitasje i et vanlig privat kjøkken.

Antibakteriell funksjon, fryser og andre ekstrafunksjoner

Mange kjøleskap har mer eller mindre praktiske og spennende ekstrafunksjoner. Noen av disse er relevante også for bedrifter.

  • Dispenser med vann og / eller is praktisk, men det er svært viktig at bedriften har en ordning for rengjøring og vedlikehold.
  • Noen kjøleskap har antibakteriell teknologi, som angivelig skal redusere mengden bakterier i kjøleskapet. Det kan være relevant for bedrifter, men erstatter selvfølgelig ikke renholdsrutiner.
  • En fryser kan være praktisk, men pass på at den ikke blir uoversiktlig med en mengde gamle matbokser og annet rusk.

I stort er det sannsynligvis lurt å prøve å velge et så enkelt kjøleskap som mulig når det gjelder funksjoner. Byggekvalitet, kapasitet og «planløsning» er viktigere faktorer. Et kjøleskap av god kvalitet koster ikke en formue, og det kan være en god investering i arbeidsmiljøet.

Valg av riktig hundebur kan bety forskjell på liv og død

Previous article

Unified Branding Across Borders: Managing Multinational WooCommerce Stores

Next article

You may also like