Uncategorized

Det du trenger å vite før du kjøper LED belysning

0

LED pærer er energieffektive, har lang levetid, og et godt valg for ditt moderne hjem. Nå til dags har du mange muligheter innen LED belysning. Denne guiden vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite før du kjøper LED belysning til hjemmet ditt. Til slutt vil vi også gi deg et godt tips om hvordan kan finne billig LED belysning.

Hva er fordelene med LED?

Det korte og enkle svaret er effektivitet. En LED pære vil bruke 90% mindre energi enn en vanlig glødepære. I tillegg varer en LED pære mye lengre enn en tradisjonell glødepære. Det betyr at du vil bruke mindre tid på å bytte ut lyspærer.

Hva er bakdelene med LED?

Den største bakdelen med LED er at de koster mer enn en standard glødepære. Men fordi LED belysning er mer slitesterke og har lengre levetid enn glødepærer vil du få mindre kostnader knyttet til bytting av lyspærer langsiktig. Dette bringer den totale kostnaden av LED belysning ned drastisk.

Hvor lenge varer LED pærer?

En god LED pære har en gjennomsnittlig levetid på minst 25 000 timer, og helt opptil 50 000 timer. Sammenlignet men en vanlig glødepære som har en gjennomsnittlig levetid på 1 000 til 2 000 timer er levetiden mye lenger. Med et vanlig daglig bruk på åtte timer hver dag kan du regne med at en LED pære varer i 17 år!

Er du på utkikk etter LED pærer til ditt hjem?

Om du er på utkikk etter LED belysning til ditt hjem kan du besøke lampedirekte.no. På lampedirekte finner du et bredt sortiment av LED lyspærer og annet tilbehør. Lampedirekte har mer enn 25 års erfaring og mer enn 10 000 fornøyde kunder hvert år. Om ditt mål er å spare penger på strømmen ved å bruke LED belysning kan de hjelpe deg med dette. Finn ut mer på Lampedirekte.no.

3 tips for god bilpleie

Previous article

Velg gardiner nøyaktig etter ditt ønske

Next article

You may also like