Kontor

Det er enkelt å trene på kontoret – du trenger bare en yogamatte

0

Det er mange selskaper som legger til rette for trening i arbeidstiden. Dessuten er det også mange nordmenn som kan dra nytte av hjemmekontor, og da er det ekstra viktig å ta pauser for å komme seg opp fra pulten og være i fysisk aktivitet. Opprinnelig var det kanskje noen ledere som var urolige for at de ansatte ville bruke for lite tid foran skjermen når de fikk lov til å styre sin egen hverdag, men det er ofte det omvendte som blir en utfordring.

Gjør det så enkelt som mulig

Preferanser for trening er selvfølgelig svært individuelle, men for de aller fleste er det viktig å passe på at treningen er enkel. Det gjelder særlig når den skal være en del av en hektisk arbeidsdag. Derfor kan noen enkle bevegelser på en yogamatte, på https://billigfitness.no/collections/yogamatte finner du noen eksempler, være et godt utgangspunkt. Da vil du få litt høyere puls, samtidig som du kan fortsette å jobbe uten å føle deg svett.

En god tur ut kan også være ypperlig, og gir både frisk luft og litt dagslys. Særlig om vinteren er det viktig, og det er faktisk mange arbeidsgivere som oppfordrer sine ansatte til å legge skiturer til midt på dagen.

Legg til rette for faste treningstider

Det er smart å sette av tid til trening og fysisk aktivitet i kalenderen. Ellers går tiden fort i løpet av dagen, og du rekker ikke å få gjennomført en treningsøkt før dagens alle andre gjøremål legger beslag på hvert eneste minutt.

Det kan være forlokkende å legge til rette for trening rett ved siden av arbeidsplassen, men samtidig kan det være fornuftig med et skikkelig avbrekk. Det gjelder uansett om du er på kontoret eller jobber hjemmefra. Da er det fint å gå til et annet rom, slik at treningen og arbeidet får et litt tydeligere skille.

Få styr på voksenlivet

Previous article

Det er mulig å trene hvor som helst med treningsstrikker

Next article

You may also like

More in Kontor