Kontor

Det er mulig å trene hvor som helst med treningsstrikker

0

Det er mange arbeidsgivere som legger til rette for trening i løpet av arbeidsdagen, men det er ikke alltid like enkelt å benytte seg av dette tilbudet – ikke minst grunnet tidsbegrensninger. Noen klarer å ta en løpetur i lunsjen, men det finnes andre fleksible løsninger som gjør det mulig å få tid til trening i løpet av dagen.

Treningsstrikker i mange forskjellige former

Trening med kroppen som motstand er praktisk og enkelt, det er en treningsform der du trenger lite utstyr – og der vanskelighetsgraden også automatisk tilpasses til formen din. Med en treningsstrikk er det dessuten mulig å legge til ekstra belastning, og trene muskelgrupper som vanligvis kan være vanskelig å trene målrettet.

I sin aller enkleste form er en treningsstrikk helt enkelt en lang, ofte flat, strikk eller elastisk bånd. Dette båndet kan benyttes på praktisk talt alle deler av kroppen, som en ekstra belastning når du gjør en bevegelse. Dessuten finnes det også treningsstrikker som er ferdig formet til løkker, noe som passer til for eksempel trening av rompe og lår. I tillegg er det også mulig å velge en treningsstrikk med håndtak, noen av disse strikkene kan også festes i for eksempel en dør. Det gir super trening for armer, rygg og skuldre.

Treningsstrikker og en matte er alt du trenger

Trening med strikker kan tilpasses individuelt, noe som også gjør at det er fullt mulig å legge til rette for en treningsøkt der du ikke blir veldig svett. Derfor er det også svært tidseffektivt å helt enkelt ta fram en treningsmatte, trene med strikker i ti eller tjue minutter, og så fortsette arbeidsdagen foran skjermen.

Det finnes mye forskning på temaet fysisk aktivitet og effektivitet på jobben, og det er ikke uten grunn at arbeidsgivere er positive til trening og fysisk aktivitet. Så ta treningspausen din med god samvittighet.

Det er enkelt å trene på kontoret – du trenger bare en yogamatte

Previous article

En smidig opplevelse hos Bonova

Next article

You may also like

More in Kontor