Oppstart

Enkel innredning for oppstartselskaper

0

De aller fleste oppstartselskaper har ikke penger til å investere i eksklusivt interiør. Da er det viktig å fokusere på både kvalitet og pris – slik at du får mest mulig for pengene. Samtidig er det viktig å velge funksjonell innredning som gjør det mulig for eier og ansatte å prestere optimalt.

Velg enkle og funksjonelle alternativer

Noe helt grunnleggende trenger alle, for eksempel en dørmatte, kanskje en enkel pult og noen sittemøbler. Det finnes rimelige alternativer innen alle disse kategoriene. Funksjon er det aller viktigste, og et oppstartselskap trenger ikke å bruke penger på eksklusivt design.

Ved å handle tepper online er det mulig å spare en del penger, samtidig som utvalget også er mye større enn i fysiske butikker. Det gjør det mulig å velge et funksjonelt alternativ som oppfyller alle behovene til selskapet.

Rimelige møbler kan være mer enn gode nok for små bedrifter

Et oppstartselskap trenger ikke nødvendigvis velge de aller mest avanserte og robuste kontormøblene på markedet. Det handler ikke om å velge dårlige løsninger, men om å prioritere utstyr som faktisk er tilpasset bedriftens behov.

  • En kontorsstol som brukes en time eller to hver dag må kanskje ikke ha de samme ergonomiske funksjonene som en som benyttes hele arbeidsdagen.
  • Det samme gjelder for pulter og annet interiør, det er kanskje ikke nødvendig med pult som kan heves og senkes hvis de ansatte i stort bare er på kontoret i korte perioder.

Denne logikken gjelder også på området tepper og matter. Større bedrifter og butikker har ofte teppeabonnement, men det er lite relevant for en liten bedrift med begrenset gangtrafikk. Det finnes en mengde enkle dørmatter og andre enkle tepper som passer utmerket til bruk hos mindre oppstartselskaper. Det kan selvfølgelig være lurt å velge et alternativ som kan vaskes i maskin, slik at det er enkelt å holde rent – samtidig som oppstartselskapet sparer noen kroner på denne delen av interiøret.

De beste kjøleskapene til små og mellomstore bedrifter

Previous article

Godt inneklima for bedre produktivitet – hjemme og på kontoret

Next article

You may also like

More in Oppstart