Oppstart

Gjør hverdagen så enkel som mulig med gode hvitevarer

0

Hverdagen er full av oppgaver, og døgnet har egentlig aldri tilstrekkelig mange timer. Derfor er det lurt å spare tid der det er mulig, men har du tenkt på hvor mange timer du faktisk kan få igjen med smarte hvitevarer og enkle grep?

Smarte vaskemaskiner med automatikk

Det finnes dessverre ingen vaskemaskiner som sorterer klærne for deg, men med flere skittentøyskurver er det enkelt å sortere klesvasken slik at det bare er nødvendig å tømme kurven i vaskemaskinen når den er full.

Videre er det mulig å benytte seg av en vaskemaskin som både måler hvor skittent tøyet er, og doserer vaskemiddel automatisk. Det er faktisk tid spart hver eneste dag. En tørketrommel kan også være svært praktisk i hverdagen, finn din nye tørketrommel her hvis du ikke allerede har en. Det er mange klesplagg, håndklær og sengetøy som fint kan tørkes i trommel.

Det kan også være smart å vurdere integrert vaskemaskin og tørketrommel. Det passer ikke for alle, da kapasiteten kan være noe lavere enn frittstående maskiner, men du sparer tiden det tar å flytte klesvasken mellom maskiner. Dessuten trenger du ikke å tenke på hva som skjer fra du legger skittentøyet i maskinen til du kan ta ut rent tøy igjen.

Smarte hvitevarer på kjøkkenet

Kjøkkenarbeidet kan også bli mer effektivt med smarte maskiner. De aller fleste har hørt om ovn med pyrolyse, som betyr at ovnen vasker seg selv ved å bruke ekstrem varme. Det er mye tid spart, det tar bare noen sekunder å starte prosessen og tørke av ovnen etterpå.

Det finnes også spennende oppvaskmaskiner på markedet, som kan by på for eksempel kurv som automatisk løftes opp eller avanserte tørkesystemer. En annerledes vri på oppvask er å helt enkelt installere to oppvaskmaskiner på kjøkkenet, slik at en maskin alltid er ledig for oppvask uansett om den andre er opptatt eller skal tømmes.

Alle bedrifter er unike

Previous article

Vasker du mye klær, og ofte?

Next article

You may also like

More in Oppstart