Bedrift

Lag profilmateriell selv – noe for den mellomstore bedriften

0

Selv en svært liten bedrift eller organisasjon bør tenke på profilutstyr – som jakker, gensere eller annet utstyr med logo. Husk på at det er de små detaljene som avgjør førsteinntrykket til kundene dine. Da er det viktig med en ryddig og ordentlig profil, og skikkelig tøy er en rimelig investering. Det er selvfølgelig mulig å bestille plagg med ferdig trykk, men i noen situasjoner vil det være mest hensiktsmessig å trykke selv.

Trykk med varmepresse og enkle verktøy

Valg av metode for anskaffelse av profiltøy er, som alt annet, en avveining mellom kost, nytte og tidsbruk. For en liten bedrift kan det være greit å bare bestille noen ferdige t-skjorter, og for et større konsern er det mange hensyn som skal tas. Det er derfor primært mellomstore bedrifter som kan være i målgruppen for varmepresser og tilhørende tilbehør og verktøy.

Teknikken som benyttes ved trykk med varmepresse er like enkel som den er genial, det handler helt enkelt om nøyaktig trykk av mønster, tekst og lignende med hjelp av varme og trykk. Det betyr også at selve varmepressen er kompakt, samtidig som resultatet blir profesjonelt.

Fleksibilitet – den største fordelen med eget trykk

For en mellomstor bedrift vil det uten tvil være fleksibiliteten som er den største fordelen med å lage noe profilutstyr selv:

  • Det er mulig å prøve ut mange forskjellige typer arbeidstøy, eventuelt kan de ansatte også velge selv. Profilen blir enhetlig med samme trykk.
  • Noen ekstra t-skjorter kan trykkes opp umiddelbart, uten at det koster en formue.
  • Alt kan tilpasses – fra logo til annen tekst. Det er for eksempel mulig å lage plagg med den ansattes navn på.
  • Bedrifter som benytter midlertidig ansatte eller vikarer kan også enkelt lage profiltøy til dem.

Derfor kan eget profilmateriell være midt i blinken for mellomstore bedrifter, særlig de som får i både pose og sekk ved å kombinere med noe ferdigtrykket tøy.

Det er smart og effektivt å bruke kroppen som motstand

Previous article

Paddy Power lanserer verdens første sportshandelsbørs

Next article

You may also like

More in Bedrift