Uncategorized

SUP-brett – enkel fysisk aktivitet og trening for bedriftsidretten

0

Mange bedrifter legger til rette for både bedriftsidrettslag, trening i arbeidstiden og sponsing av treningsutstyr. Det er en rimelig investering i både fornøyde ansatte, bedre stemning på arbeidsplassen og lavere sykefravær. Samtidig er det ikke alle som vil bli med på fotball, sykkel eller tur til Galdhøpiggen – da kan en tur med SUP-brett være midt i blinken.

Derfor er SUP-brett for alle

Mange nordmenn har fått opp øynene for SUP-brett de siste årene, og det finnes en mengde forskjellige modeller å velge mellom. Det er særlig de oppblåsbare modellene som er populære, ikke minst fordi de er enkle å ta med seg både i hverdagen og på ferie. Det følger ofte med en oppbevaringssekk, slik at du bokstavelig talt kan ta med deg SUP-brettet på ryggen.

Ute på vannet er et SUP-brett svært stabilt sammenlignet med tradisjonelle surfebrett. Disse brettene er laget for et helt annet tempo, på stille vann uten alt for mye vind. Det betyr selvfølgelig ikke at det er umulig å falle av et SUP-brett, men du bestemmer selv hvor vanskelig du vil at det skal være. Du kan for eksempel sitte på kne på brettet, da sitter du godt og stabilt. Samtidig er mulighetene uendelige, det er til og med noen som driver med yoga på SUP-brettet.

En rimelig investering og mange muligheter

Et SUP-brett koster ikke mange tusenlapper, og kan by på mange timers trening og moro hvis det blir godt passet på. Fleksibiliteten gjør det også mer sannsynlig at brettene faktisk blir brukt, noe som er en fordel hvis du vurderer å kjøpe inn SUP-brett til bedriften. Det er selvfølgelig lurt å tenke over hvilke muligheter som finnes for å bruke brettene i nærmiljøet, for noen bedrifter vil det til og med være mulig å ta både lunsjpausen og medarbeidersamtalen på brettet.

Våtdrakter er en annen faktor som kan være grei å ha i bakhodet når det gjelder SUP-brett. Det er strengt tatt ikke obligatorisk med våtdrakt, men den gjør det mye mer behagelig en frisk vårdag eller kjølig høstkveld. Våtdrakter trenger ikke koste en formue, og det er selvfølgelig mulig å kjøpe inn noen forskjellige størrelser også til en bedrift. Ansatte som blir bitt av basillen vil sannsynligvis investere i sin egen våtdrakt med perfekt passform, men våtdrakt til utlån er kanskje det som skal til for å overbevise de siste etternølerne om at SUP-brett virkelig er noe av det morsomste du kan drive med på vannet?

Slik oppnår entreprenører og anleggsbedrifter nøyaktige resultater

Previous article

Derfor er LED-lys en selvfølge på kontor og andre arbeidsplasser

Next article

You may also like