Bedrift

Viktigheten av gode valg i livet

0

Dette er sponset innhold.

Hadde alle tatt smarte valg hele tiden i livet så ville alt vært mye enklere og vi ville aldri hatt krig. Men slik er det ikke og det er naivt å tro at det noen gang skal skje. Men man kan i det minste gi seg selv de beste mulige forutsetningene for et bedre liv, spesielt økonomisk. Om du har for eksempel en mengde smålån med renter som drar penger ut av kontoen noe helt forferdelig så er det visse ting du kan gjøre for å stoppe det. Blant annet kan du refinansiere via Nanofinans. En refinansiering betyr at du betaler alle dine smålån via et lån du får med hjelp av Nanofinans, noe som gir deg kun et, større lån, med en rente, som du må betale. Det gjør det i det minste enklere å kontrollere, og det er mindre deprimerende å få en regning enn å få fem, som et eksempel.

Om du søker lån via Nanofinans så får du tilbud av andre långivere, da Nanofinans er en plattform. Et lånetilbud kan se slik ut: Den nominelle renten er fra 6,39% og opp til 21,95% mens den effektive renten er fra 6,81% til 24,4%. Ønsker du for eksempel å låne et litt større beløp, kan du låne 150 000 kroner, over 10 år, med en effektiv rente på 13,2%. Kostnadene på dette lånet vil være på 112 573 kroner, og det totale tilbakebetalingsbeløp vil lyde på 262 573 kroner.

Dette er jo bare et eksempel, men det gir et veldig godt bilde på hva du kan forvente. Noe annet som er verdt å merke seg er at du ikke trenger å si hva du låner pengene for, så det er ingen ukomfortable spørsmål å svare på. Hjelp deg selv med å refinansiere alle smålån du måtte ha.

Rimelige priser for gode senger

Previous article

Bli med i en lang tradisjon

Next article

You may also like

More in Bedrift